Boligselskaber & institutioner

Maling af institutioner og boliger med miljørigtig maling sikrer dig og andre det bedste indeklima

Når du hyrer os til at male din institution eller en bolig i dit boligselskab, kan vi hjælpe med at rådgive om miljørigtig maling, så voksne og børn, der færdes i lokalerne, får det bedst mulige indeklima uden skadelige stoffer.

Uanset om du vil have opfrisket klasselokalerne på din skole med dekorative motiver, der sætter kreativiteten i spil, om du skal have malet det bosted, du arbejder på, om sportshallen trænger til en kærlig hånd, eller om plejehjemmet skal have rolige og indbydende farver på væggene, er vi klar til at hjælpe dig.

Når du hyrer os til din maleropgave, tager vi altid hensyn til den daglige gang på din institution. Vi sørger for at tilpasse vores arbejde, så dine lokaler stadig fungerer undervejs, og vi maler gerne i ferie- og lukkeperioder, så du og andre, der færdes i institutionen oplever mindst mulig gener.

Med os får du gavn af mange års erfaring med alt fra de mest optimale farver, den mest miljørigtige maling og netop den individuelle løsning, der passer til din institutions behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi giver din institution det optimale indeklima med miljørigtig maling, og hvordan du får professionel sparring af vores erfarne malere, der garanterer dig præcis den løsning, du har forestillet dig.

Det eneste du skal er at ringe til os på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Her får du også maling og vedligeholdelse til boligselskaber – inde som ude og naturligvis også med miljørigtig maling

Hos os får du også hjælp til, at dit boligselskab fremstår så indbydende for nuværende og kommende lejere som muligt både indendørs og udendørs.

Vi hjælper dig med hele paletten:

  • Renovering
  • Vedligeholdelse
  • Modernisering
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Facaderenovering
  • Totalløsninger i forbindelse med istandsættelse af flyttelejligheder
  • Facility Management, hvor vi sørger for, at alt omkring din ejendoms drift bliver vedligeholdt

Vi garanter dig, at vi gør vores bedste for at tidsplanen holder, således at nye lejere kan flytte ind til aftalt tid, og så du er sikret fuld udlejning altid.

Skal du have totalistandsat en eller flere lejligheder, hjælper vi dig gerne med at koordinere med de andre faggrupper. På den måde får du sikkerhed for, at en professionel altid har det fulde overblik og sikrer, at arbejdet skrider i den rigtige retning.

Og naturligvis tager vi hensyn til dine nuværende udlejere, så de oplever mindst mulig gene, mens vi hjælper dig med din opgave.

Kontakt os og fortæl os om den opgave, du ønsker at vi løser for dit boligselskab – vi giver dig fuld tryghed for, at du altid får kvalitetsarbejde med de bedste produkter som for eksempel miljørigtig maling.

Du ringer blot på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylder vores kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak om vores samarbejde.

 

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os