Erhverv

Skab det bedste førstehåndsindtryk i dine erhvervslokaler med alt fra fotostater til facademaling

Vi ved, hvor meget det betyder, at dine erhvervslokaler ser indbydende ud, sender det rigtige signal til dine kunder og understøtter din forretnings image.

Derfor tilbyder vi dig at male, dekorere, modernisere, renovere og/eller indrette dine erhvervslokaler, så de fremstår professionelle, velholdte og indbydende for både dine kunder og dit personale.

De rette farvenuancer i lokalerne giver desuden gode betingelser for et godt arbejdsmiljø, og du og dine medarbejdere får de bedste rammer for en travl hverdag i rolige, indbydende omgivelser.

Uanset om du ønsker en genopfriskning af dine kontorlokaler, en renovering af din butiksfacade eller opsætning af fotostater med dit unikke print, er vi klar til at give dig den løsning, du ønsker.

Kontakt os og fortæl os om det udtryk, du vil give dine erhvervslokaler ved at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hos os får du renovering, opsætning af fotostater, opfriskning af lokaler og meget mere til alle typer erhvervslokaler

Du får altid individuelle løsninger, der understøtter din forretnings image og udtryk, når du bruger os til at give dine erhvervslokaler det helt rette udtryk.

Uanset om du blot har brug for en normal maleropgave, eller om du har en teknisk vanskelig opgave som for eksempel maling af kulturarv, er vi klar til at tage udfordringen op.

Vi har allerede løst opgaver for adskillige virksomheder, som spænder fra alt mellem kontorer, hoteller og værksteder til butikker, produktionslokaler og sågar Tivoli, og på vores referenceside ser du alle de unikke udtryk, de forskellige erhvervslokaler har fået.

Ud over det får du hos os malet, renoveret og istandsat alt fra facader, vægge, lofte og vinduer til træværk og receptioner, og vi udfører alt arbejde – inde som ude.

Du vil aldrig opleve gener og forstyrrelser i din daglige arbejdsgang under vores arbejde i dine erhvervslokaler

En renovering af erhvervslokaler betyder i nogle tilfælde en fuldstændig lukning, mens arbejdet står på. Det betyder tabt omsætning for dig, og det kan være en frustrerende proces.

Men når du vælger os til at renovere eller opfriske dine erhvervslokaler, garanterer vi dig, at vi tager hensyn til dig, dine kunder og dit personale, og at din arbejdsgang i videst muligt omfang blot kan fortsætte, som den plejer.

Når du bruger os, vil du opleve glæden ved minimale gener, et gensidigt samarbejde med dig og eventuelle andre faggrupper, og en professionel maler, der ønsker at understøtte din virksomheds image med den bedste rådgivning til løsning til dig.

Kontakt os og hør mere om, hvordan alt fra vores fotostater til facademaling giver dine erhvervslokaler præcis det udtryk, du ønsker, ved at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller ved at udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af din opgave.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os