Malerentreprise

Vi koordinerer med de andre faggrupper, så dit projekt bliver fuldstændig strømlinet

Når vi udfører hoved- eller malerentrepriser for dig, garanterer vi dig, at du får et resultat i højeste kvalitet, og at vi er færdige til tiden. Uanset om du har behov for hoved- eller malerentrepriser i forbindelse med renovering, istandsættelse eller nybyggeri, er vi klar til at være tovholder i processen.

Når du hyrer vores malere ind til din entrepriseopgave, hjælper vi dig med at koordinere med alle faggrupper, så du er sikker på, at dit projekt står færdigt til tiden.

Ud over det har vi et samarbejde med mange dygtige fagfolk fra de forskellige grupper, og det er din sikkerhed for, at du får håndværkere, der er kvalitetsstemplet af os, og så slipper du for at bekymre dig for, om der skulle blive nogen gnidninger.

Kontakt os og hør mere om din værdi ved at vælge Tårnborg Malerforretning som din hoved- eller malerentreprenør ved enten at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Med vores malere som din hoved- eller underentreprenør er du garanteret en kvalitetssikret proces

Vi indgår i tæt dialog med de andre faggrupper og sørger for at agere projektleder på din renoverings-, istandsættelses eller nybyggeriopgave.

Med vores dedikerede stab af faste, professionelle underentreprenører sørger vi for, at din opgave bliver løst kompetent og professionelt. Vi har altid en ledende svend, der sørger for, at der er fremdrift i projektet, hjælper med at koordinere og sikre, at byggeriet skrider i den rigtige retning.

Er du selv hovedentreprenør på et projekt, tager vi gerne malerentreprisen. Fordi malerne altid er den sidste faggruppe på et projekt, vil du også kunne meddele din kunde, at du har overholdt tidsfristen.

Skulle de andre faggrupper være forsinkede, har vi et stort hold at trække på, og på den måde kalder vi blot flere medarbejdere ind og sørger for, at projektets sidste fase bliver løst til tiden.

Ring og hør mere om vores hoved- og malerentreprisearbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende dit entreprisearbejde uanset om du er privatperson, hovedentreprenør eller bygherre.

Det eneste du skal er at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os