Opsætning af filt og væv

Opsætning af filt og væv, der giver dine vægge en flot og ensartet overflade

Opsætning af filt eller væv på væggene i din bolig eller din erhvervsejendom forstærker for det første overfladen og sikrer dig, at den ikke slår revner, og at eventuelt løst puds bliver holdt fast.

Ud over det giver opsætning af enten filt eller væv dig netop det udtryk, du ønsker på væggene:

Filt er egentlig lavet af glas, og du kan både bruge det på vægge og i lofter, fordi det har en helt ensartet overflade. Opsætning af filt inden dine vægge bliver malet giver dig en flot, ensartet overflade, og dine rum får et strømlinet og minimalistisk udtryk.

Væv har mere struktur end filt – ligesom et fint vævet fiskenet – og derfor bruger vi det kun til vægge og ikke lofter. Væv tåler flere stød og skrammer end filten, og derfor er væv en god løsning i for eksempel institutioner.

Opsætning af filt og væv behøver ikke at være kedeligt forarbejde – når du bruger Tårnborg Malerforretning til først at opsætte filt og væv og derefter give dine rum den farve og det udtryk, du ønsker, gør vi arbejdet for dig, og du er garanteret det flotteste resultat i din bolig, dine erhvervslokaler, din institution eller dit boligselskab.

Du er altid velkommen til at kontakte os og forklare os om den opgave, du ønsker, at vi løser for dig – vi klarer alt fra pudsning af vægge, opsætning af filt eller væv og maling i din foretrukne farve.

Det eneste du skal er at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vil du slippe for at sætte filt og væv op selv, men derimod garantere dig et professionelt resultat, er vi din løsning

Vi har efterhånden sat filt og væv op så mange gange, at vi kan gøre det i søvne. For dig betyder det, at du er sikker på, at du får det flotteste resultat, som holder sig pænt i mange år fremover.

Når vi kommer ud til dine lokaler, sørger vi for at fjerne eventuelt gammel væv og tapet, pudse og spartle overfladerne, opsætte filt eller væv og til sidst opsætte tapet eller male overfladerne.

Vi går meget op i at overholde den tidsfrist, vi sammen har aftalt, så du undgår frustrerende situationer, hvor din tidsplan skrider. Ud over det er vi altid til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål undervejs i projektet.

Ring til os på telefon +45 58 38 06 82 eller udfyld vores kontaktformular med dine spørgsmål om alt fra opsætning af filt og væv, priser, produkter eller andet, og så tager vi en uforpligtende samtale om din opgave.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os