Om os

Din reelle og professionelle maler

Vi hos Tårnborg Malerforretning glæder os til samarbejdet med dig og til at levere malerarbejde i bedste kvalitet til netop din opgave.

Hos os er du i centrum uanset om du er privat– eller erhvervskunde, og du vil med Tårnborg Malerforretning som din maler opleve dygtigt, reelt og professionelt personale, der går det ekstra skridt for at gøre dit projekt til et drømmescenarie.

Din tryghed som privatkunde ligger i, at vi er stolte medlemmer af Danske Malermestre – det betyder, at du altid har garanti for solidt malerarbejde, og at du til hver en tid har mulighed for at blive taget alvorligt, skulle dit malerarbejde ikke leve op til dine forventninger.

Det har vi dog heldigvis til gode at opleve hos Tårnborg Malerforretning, og derfor siger vi også med sikkerhed, at du får glæde af et effektivt og kvalitetssikret stykke håndværk, når du samarbejder med os.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre meget mere om vores arbejde, din garanti for kvalitet og hvordan du hos os får den mest gnidningsfrie proces. Du skal blot ringe til os på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage.

Vi er sammen om bevægelsen mod co2 neutral

Vi ved at det klimamæssige fodaftryk som ejendomme har er for stort til at ignorere. På verdensplan tegner ejendomme sig for ca. 40% af de globale drivhusgasudledninger. Vi og resten af byggebranchen har behov for at finde bedre måder at bygge og vedligeholde bygninger på. Fremadrettet vil vi søge øge vores fodaftryk for at skabe trivsel for både mennesker og vores fælles klode.
Ingen er perfekte og vi har meget at lære og forbedre endnu. I de kommende år vil vores vigtigste fokusområder i at forandre og inddrage bæredygtighedsindsatser i vores arbejdsprocesser være:

  1. Udvikle og investere i lærling om bæredygtig udvikling i malerbranchen og gerne i partnerskab med andre.
  2. Forsætte med at opbygge viden om både menneskelige og tekniske bæredygtighedsløsninger i vores branche.

Til glæde og gavn for alle

Vi løser alle maleropgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om det projekt, du ønsker, at vi indgår i – og undervejs tager vi altid hensyn til dine behov.

  • Er du erhvervskunde, sørger vi altid for, at du kan fortsætte dit arbejde uforstyrret, og at dine kunder ikke oplever gener fra vores malerarbejde.
  • Skal du have malet en institution, sørger vi først og fremmest for, at den maling, vi bruger, aldrig skader indeklimaet. Ud over det er vi fleksible, så du for eksempel kan få udført malerarbejde i ferie- eller lukkeperioder.
  • Er du bestyrer for et boligselskab, sørger vi naturligvis for at overholde tidsplanen til punkt og prikke, så du er sikret fuld udlejning. Ud over det hjælper vi dig med at koordinere med andre håndværkere, så du får overleveret en fuldstændig nyinstandsat flyttelejlighed.
  • I forbindelse med større eller mindre renoveringsprojekter eller nybyggeri vælger du enten en direkte aftale med os, eller også samarbejder vi med en hovedentreprenør og hjælper med at koordinere alle faggrupperne.
  • Vil du bruge Tårnborg Malerforretning til at male dit private hjem, giver vi dig fuld tryghed for, at dit resultat bliver præcis, som du drømmer om – og som en ekstra garanti er vi medlem af Danske Malermestre, som er omfattet af en garantiordning.

En ting er sikker: Hos Tårnborg Malerforretning lytter vi altid til dig og sætter dine ønsker som vores førsteprioritet.

Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder med Tårnborg Malerforretning som din professionelle maler ved at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os