En Rigtig Maler

Tårnborg Malerforretning: En Rigtig Maler, der garanterer dig kvalitetsarbejde

Tårnborg Malerforretning er et stolt medlem af Danske Malermestre, og når du vælger os til at udføre dit malerarbejde, er du garanteret, at du får En Rigtig Maler.

Vi har samlet en række gode råd til dig, der skal hyre en maler, og som vil være sikker på, at du får reel, kompetent og professionel service.

Klik her og læs om nogle af de ting, du bør tage højde for, når du vælger en maler, eller læs videre om dine fordele ved at vælge En Rigtig Maler i næste afsnit.

Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan du får den bedste oplevelse, når du vælger En Rigtig Maler – enten ved at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

En Rigtig Maler er én, der leverer kvalitet, du ikke finder andre steder

En Rigtig Maler er dit kvalitetsstempel, så du er sikker på, at du først og fremmest får en professionel fagperson ud til din opgave. Ud over det får du med En Rigtig Maler også garanti for, at dit malerarbejde bliver udført præcis efter den aftale, du har indgået med os.

Fordi vi er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning, får du sikkerhed for, at du altid får en samarbejdspartner, der forpligter sig til at udføre din opgave ordentlig.

Skulle du af en grund ikke være tilfreds med dit resultat, kan du altid henvende dig til Håndværkets Ankenævn, som vil behandle din klage – dog har vi endnu aldrig hos Tårnborg Malerforretning oplevet, at en af vores kunder har haft behov for at klage over os.

Derfor skal du, når du vælger os som Din Rigtige Maler, aldrig bekymre dig om, at du ender i en frustrerende situation, hvor malerarbejdet ikke lever op til dine forventninger, uden at du har mulighed for at gøre noget ved det.

Vi er altid klar til at fortælle dig mere om En Rigtig Maler, og hvordan vi løser din maleropgave, uanset om du er privat- eller erhvervskunde hos os.

Ring enten til os på telefon +45 58 38 06 82 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os