Gode råd før malerprojektet

Her får du en række gode råd, der sikrer dig malerarbejde, du kommer til at elske

Vores fineste opgave er at give dig den bedste oplevelse, når du skal have udført malerarbejde af en professionel.

Derfor har vi her samlet en række gode råd til dig, der skal have udført malerarbejde og vil være sikker på, at du får præcis det resultat, du har drømt om.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, er det en god idé, at du tager højde for en række faktorer, inden du får udført dit malerarbejde – dem har vi lavet en liste over i næste afsnit.

Vil du have mere rådgivning i forhold til, hvordan du sikrer dig malerarbejde i topkvalitet, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 58 38 06 82 eller til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

5 gode råd fra os til dig – så er du sikret den bedste oplevelse med det malerarbejde, du skal have udført

Før du får udført malerarbejde i din erhvervsbygning, i din butik, i din boligforening eller i din institution, er det en god idé, at du tager højde for nogle forskellige faktorer:

  1. Gør dig allerede på forhånd nogle tanker om det resultat, du ønsker at få med dit malerarbejde: Hvilke farver ønsker du? Hvordan vil du have malet? Vil du have glasvæv eller papirtapet? Find eventuelt nogle billeder til maleren, der viser den retning, du ønsker at gå. Hvis du er i tvivl, så sig det til din maler – så får du professionel hjælp til at finde den løsning, du ønsker.
  2. Fortæl hvornår du ønsker, at malerarbejdet er færdigt og hør malerens input. På den måde får du afklaret, hvad der er realistisk, og maleren har en tidsplan at følge. Husk dog at det i nogle tilfælde er nødvendigt at revidere tidsplanen.
  3. Få altid et skriftligt tilbud på malerarbejdet, så du er helt sikker på, hvad aftalen indeholder. Er du i tvivl om noget, så spørg din maler, inden arbejdet går i gang.
  4. Bliv enige om hvem, der skal gøre hvad: Hvem rydder og dækker af? Hvem flytter møbler væk fra væggene? Hvem rydder op bagefter?
  5. Aftal med din malermester, at I grundigt gennemgår malerarbejdet bagefter, og giv ham tid til at lave de sidste rettelser, hvis der skulle være nogen.

Når du starter et samarbejde med os, sørger vi altid for at forventningsafstemme med dig og lægge en klar plan for, hvornår dit malerarbejde skal være færdigt. Det gør vi, så du er sikker på at få den bedste og mest gnidningsløse proces med os.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om det malerarbejde, du vil have udført

Vi tager gerne en snak med dig om, hvordan du hos os får malerarbejde i topkvalitet, når du ringer til os på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylder vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os