Maling af huse og sommerhuse

Her får du en maler, der går op i, at du får en god og fair pris

Hos Tårnborg Malerforretning får du professionelt malerarbejde både til private og erhverv, og vi er klar til dialogen om dine ønsker, når du ringer til os eller udfylder vores kontaktformular.

Vi har fokus på dine ønsker, og at du med os får god rådgivning om den bedste løsning til dig og dine rum, grundigt udført malerarbejde og gennemsigtighed hele vejen igennem din proces.

Som en ekstra sikkerhed for dig, er vi medlem af Danske Malermestre, og det er også din garanti for, at dit malerarbejde bliver udført omhyggeligt og præcis, som du har fortalt, at du ønsker det.

Med hensyn til priserne på det malerarbejde, vi udfører for dig, afhænger de af din individuelle opgave, men vi garanterer dig, at du får et godt tilbud af os, når du ringer på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylder vores kontaktformular med din henvendelse.

Lad os male dit hjem og give dig glæde af dine rum mange år fremover

En så simpel ting som opfriskning af malingen på dine vægge og lofter, eller måske udvendigt på dit hus, gør en kæmpe forskel for det udtryk, dit hjem får – og ikke mindst for den gode oplevelse du får, hver gang du kommer hjem.

Vi hjælper dig med at male alt fra køkken, badeværelse, døre og vinduer til maling af vægge, lofter, karme, paneler og træværk, og vi løser dine opgaver indvendigt som udvendigt.

En professionel og serviceminded maler

Du får med os en professionel og serviceminded maler, og vi sørger for, at du får løbende dialog med den maler, der løser din opgave, så du altid er klar på, hvor i processen vi er.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig og give dig en god pris på det malerarbejde, du ønsker at få udført, når du ringer på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylder vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os