Kompetencer

Her får du en malermester med unikke kompetencer og blik for detaljen

Siden 1982 har vi oparbejdet solide kompetencer inden for malerfaget. Du vil opleve at få en god service og professionel håndtering af dit projekt, når du vælger os til din opgave.

Vi giver dig fuld tryghed for, at vores malermester, svende og lærlinge lytter til dine ønsker og giver dig netop det resultat, du har forestillet dig – både fordi vi sammen med dig sørger for at forventningsafstemme på forhånd, og fordi vi garanterer dig, at vi følger din opgave helt til dørs.

Vores liste med kompetencer er bred, og vi tager store såvel som små maleropgaver.

Det eneste du skal er at ringe på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylde vores kontaktformular med dine spørgsmål eller din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, løser vi din opgave

På siderne her finder du mange flere informationer om alle de opgaver, du får løst af vores malermester og resten af vores dygtige personale.

Porteføljen spænder bredt, og derfor skal du ikke tøve med at tage fat i vores malermester og fortælle om den maleropgave, du drømmer om at få løst, uanset om det drejer sig om:

  • Modernisering, renovering og nybyggeri
  • Udbedring af forsikringsskader
  • Totalløsninger i forbindelse med istandsættelse af flyttelejligheder inklusive gulvslibning og rengøring
  • Facility management til boligselskaber
  • Forbedringer af arbejdsmiljø

Vil du have en individuel løsning til for eksempel dit kontor, din butik eller dit hotel, hvor farvenuancer, fotostater og dekorationer understøtter dit brand, er vores malermester klar til at præsentere dig for de mange unikke løsninger, du får hos os.

Har du en teknisk vanskelig opgave som for eksempel maling af et stykke kulturarv eller industriopgaver, klarer vi også det uden at skade det originale bygningsværk.

Kort sagt er der ingen opgaver, der er for små eller for store til os.

Få en uforpligtende snak med vores malermester, Daniel Kristensen

Når du enten ringer på telefon +45 58 38 06 82 eller udfylder vores kontaktformular, får du hurtigt mange flere informationer fra vores malermester om, hvordan du får malerarbejde i topkvalitet, når du vælger Tårnborg Malerforretning.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os